Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social Media MarketingΜε τον όρος Social Media Marketing αναφερόμαστε στην παρουσία και την δημιουργίας περιεχομένου στα Social Media, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στο ύφος του κάθε μέσου, προκειμένου να επιτευχθεί μέσω της διανομή αυτού του περιεχομένου (sharing) η ενίσχυση της επισκεψιμότητας του μέσου προβολής της επιχείρισης σας (Φυσικό κατάστημα, Ιστοσελίδα).

Τα Social Media προσφέρουν μια σοβαρή ευκαιρία στις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τους εν δυνάμει πελάτες τους εκεί όπου περνούν τον περισσότερο χρόνο τους. Αυτή η προσέγγιση έχει, αποδεδειγμένα, άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το περιεχόμενο θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στο ύφος του κάθε μέσου Για παράδειγμα, οι χρήστες του Facebook δείχνουν να αγαπούν το περιεχόμενο σε μορφή video. Αυτό όμως μπορεί να μην ισχύει στην περίπτωση των χρηστών του Twitter. Επομένως, το μυστικό για τη δημιουργία αποτελεσματικού περιεχομένου στα Social Media είναι να γνωρίζετε καλά τις απαιτήσεις κάθε μέσου.

Το Facebook μπορεί να αποτελεί το πιο διαδεδομένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τόσο στους καταναλωτές όσο και στις εταιρείες, υπάρχουν όμως δεκάδες άλλα μέσα, τα οποία μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα με την κουλτούρα και τους εμπορικούς σκοπούς της δικής σας επιχείρησης. Οι υπεύθυνοι σύμβουλοι της εταιρείας μας θα συζητήσουν μαζί σας και θα σας προτείνουν τις καλύτερες ενδεδειγμένες λύσεις για την επιχείριση σας.

Η δημιουργία μίας σελίδας facebook επομένως δεν είναι αρκετή. Σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την προβολή την επιχείρησή σας στα κοινωνικά δίκτυα όπως:

  • Δημιουργία εταιρικών σελίδων facebook, linkedin, google+, youtube, κ.ά
  • Δημιουργία προφίλ σε twitter, pintetest, instagram, κ.ά
  • Βελτιστοποίηση και διαχείριση των Social Media
  • Καθημερινές αναρτήσεις στα Social Media για προσέλκυση χρηστών
  • Διαγωνισμοί, Ανακοινώσεις, προβολή υπηρεσιών και προϊόντων
  • Δημιουργία και διαχείριση Διαφημιστικής καμπάνιας

Εμπιστευτείτε μας στην προσέλκυση νέου κοινού και πελατών από το σημαντικότερο κανάλι προώθησης της επιχείριση σας