Ποιοι είμαστε

WebDesignStudio είναι... Ο νέος δρόμος για την

Η Web Design Studio είναι μέλος της εταιρείας Ρήγας Κ & Σ Ο.Ε. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείτε επιπλέον:

  • με το Academy την μεγαλύτερη Ακαδημία Πληροφορικής στην Εύβοια
  • και το EviaDelivery την πλατφόρμα online Delivery για καταστήματα εστίασης στην Χαλκίδα.

Τα γραφεία της Web Design Studio βρίσκονται στην Λεωφώρο Χαϊνά 7-9 στην Χαλκίδα (πλησίον φανάρια Νεάπολης στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου). Βασικό αντικείμενο της εταιρείας μας είναι η Κατασκευή Ιστοσελίδων σε όλο το πλέγμα των υπηρεσιών γύρω από τις ανάγκες πολιτών και εταιρειών για προβολή στο διαδίκτυο. Επιπλέον η εταιρεία μας αναλαμβάνει και την ανάπτυξη εφαρμογών σε υπολογιστές και κινητές συσκευές αλλά και custom εφαρμογές βάσεων δεδομένων. Το πλήθος, η ποιότητα και η τεχνική αρτιότητα των έργων που έχουμε υλοποιήσει αλλά και η άριστη σχέση με τους πελάτες που έχουμε κερδίσει μας έχουνε κατατάξει δικαίως στην No1 εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων στην Εύβοια και Βοιωτία.  Η κατασκευή και η προώθηση δυναμικών και λειτουργικών ιστοσελίδων αποτελούν τον κύριο στόχο μας. Η άμεση υποστήριξη και εξυπηρέτηση αποτελούν τα βασικά μας χαρακτηριστικά.

Δείτε τον νέο μας χώρο

Η ύπαρξη ιστοσελίδας στη σημερινή εποχή θεωρείται σχεδόν αναγκαία για οποιονδήποτε θέλει να προωθήσει τις υπηρεσίες του στο χώρου του διαδικτύου. Μία ιστοσελίδα είναι χρήσιμη τόσο για κάποιον ελεύθερο επαγγελματία που θέλει να προβάλλει τις υπηρεσίες του στο διαδικτύου όσο και για κάποια εταιρεία που επιθυμεί να προωθήσει τις υπηρεσίες της ή τα προϊόντα της. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε πελάτες τόσο από την περιοχή της Εύβοιας, της Αττικής (Αθήνα) και της Βοιωτίας (Θήβα, Οινόφυτα, Σχηματάρι). Επιπλέον, μέσω ενός προηγμένου συστήματος τηλεδιάσκεψης που έχουμε αναπτύξει, μπορούμε να έρθουμε σε άριστη συνεργασία και επικοινωνία με πελάτες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που προσφέρουμε στο χώρο του διαδικτύου, λόγω της άριστης γνώσης και κατάρτισής που έχουμε για το συγκεκριμένο αντικείμενο. Επιπλέον τα πακέτα μας είναι τα οικονομικότερα της αγοράς και τα πιο πλήρη σε υπηρεσίες, καθώς πρωταρχικός μας στόχος είναι η άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας.

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την προώθησή σας στο χώρο του διαδικτύου και για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία επιθυμείτε, διότι το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ικανοποιήσει. Μπορείτε να δείτε τα έργα μας και θα καταλάβετε!


Ρήγας Κωνσταντίνος

Υπεύθυνος Εταιρείας

Λίγα λόγια για εμένα.

Εκπαιδευτικός Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός από ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΕΤΕ.

Εκπαιδευτική προϋπηρεσία σε σχολές πληροφορικής όπως...

0
+
Πετυχημένες Συνεργασίες
0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Εξειδικευμένες Υπηρεσίες
0
+
Ολοκληρωμένα Έργα