Πώς δουλεύουμε

proti-sinantisiΤο εναρκτήριο λάκτισμα μιας νέας και επιτυχημένης συνεργασίας ξεκινάει μόλις από την πρώτη συνάντηση με τον πελάτη μας. Καταγράφουμε προσεχτικά τις ανάγκες αλλά και τους στόχους τις επιχείρησής σας, ενώ παράλληλα σας παραθέτουμε τις αρχικές μας προτάσεις και σκέψεις. Από εκεί και πέρα, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, προχωράμε με ταχύτατους ρυθμούς στο αμέσως επόμενο στάδιο.

analisi-apaitiseonΑπό τη στιγμή που ολοκληρωθεί η συμφωνία, αρχίζει η σκληρή δουλειά από τη μεριά μας. Πρώτα απ’ όλα αναλύουμε διεξοδικά όλες τις πληροφορίες που έχουμε καταγράψει από την πρώτη συνάντησή μας με τον πελάτη και θέτουμε τους στόχους. Στη συνέχεια ακολουθεί η έρευνα, η οποία έχει να κάνει με το τι έχουν κάνει άλλες παρόμοιες εταιρείες με αυτή του πελάτη μας, έτσι ώστε να κάνουμε κάτι πολύ καλύτερο και μοναδικό. Επιπλέον σχεδιάζουμε 2 – 3 προσχέδια/μακέτες, τις οποίες παρουσιάζουμε στον πελάτη μας με ολοκληρωμένες προτάσεις.

teliki-egkrisiΕφόσον κανονίσουμε εκ νέου συνάντηση με τον πελάτη μας για να του παρουσιάσουμε τα προσχέδια μας, ο πελάτης εγκρίνει το πλάνο μας και επιλέγει το προσχέδιο πάνω στο οποίο θα γίνει η υλοποίηση της ιστοσελίδας του, καθώς επίσης μας προτείνει και αλλαγές.

ilopoihshΑπό τη στιγμή που γίνει και η τελική έγκριση από τη μεριά του πελάτη για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας, τότε προχωράμε στην υλοποίηση του έργου. Αυτό το στάδιο περιλαμβάνει τη συγγραφή κώδικα και πολλούς ελέγχους προκειμένου η ιστοσελίδα να είναι λειτουργική και φιλική προς τον χρήστη.

oloklirosi-ekpaideusiΑπό τη στιγμή που ολοκληρώσουμε την ιστοσελίδα σας, σειρά έχει η εκπαίδευσή σας από εμάς εντελώς δωρεάν, προκειμένου να μπορείτε να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας πολύ εύκολα και γρήγορα καθώς και να το ανανεώνετε.

paradosiΤέλος, εφόσον όλα τα παραπάνω στάδια έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία, το website είναι έτοιμο να δημοσιευτεί στο web!

supportΕνώ για πολλούς η παράδοση αποτελεί το τελικό στάδιο, για εμάς είναι η συνέχεια μια καλής και διαρκούς συνεργασίας. Οτιδήποτε χρειάζεται ο πελάτης μας οποιαδήποτε στιγμή είμαστε εκεί να τον υποστηρίξουμε!