Google Ads

Google Ads

Το Google Ads είναι μια πλατφόρμα πληρωμένης διαδικτυακής διαφήμισης που προσφέρεται από την Google. Αρχικά ονομαζόταν Google Adwords, στη συνέχεια το 2018 μετονομάστηκε σε Google Ads.

Ο τρόπος που λειτουργεί παραμένει ουσιαστικά ο ίδιος: Όταν οι χρήστες αναζητούν μια λέξη-κλειδί, λαμβάνουν τα αποτελέσματα του ερωτήματός τους σε μια σελίδα αποτελεσμάτων μηχανής αναζήτησης.  Αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να περιλαμβάνουν μια πληρωμένη διαφήμιση που στοχεύει στη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί.

Πώς λειτουργεί το Google Ads

Το Google Ads λειτουργεί σύμφωνα με το μοντέλο πληρωμής ανά κλικ (CPC). Αυτό σημαίνει ότι οι διαφημιζόμενοι στοχεύουν σε μία συγκεκριμένη λέξη-κλειδί στο Google και ανταγωνίζονται με άλλους που στοχεύουν επίσης τη λέξη-κλειδί αυτή.

Οι προσφορές που κάνετε είναι “μέγιστες προσφορές” — ή το μέγιστο που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για τη διαφήμιση.

Μπορείτε να ορίσετε έναν μέγιστο ημερήσιο προϋπολογισμό για τη διαφήμισή σας. Δεν θα ξοδεύετε ποτέ περισσότερο από ένα συγκεκριμένο ποσό για τη διαφήμιση αυτή ανά ημέρα, βοηθώντας σας έτσι να κρατήσετε τον προϋπολογισμού για την ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια.

Τύποι Google Ads

  • Καμπάνια αναζήτησης
  • Καμπάνια προβολής
  • Καμπάνια αγορών
  • Καμπάνια βίντεο
  • Καμπάνια εφαρμογών

Κοινή Χρήση της Ανάρτησης