Δυναμικές προσφορές προϊόντων (2+1)

offer

Δυναμικές προσφορές προϊόντων (2+1)

Γιατί είναι σημαντικές οι προσφορές στα προϊόντα;

Μια προσφορά είναι σημαντική γιατί μπορεί να προκαλέσει ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Αναπτύσσοντας προϊόντα που ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες και τις επιθυμίες της αγοράς, μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να προωθήσετε την αφοσίωση της επωνυμίας μεταξύ των πελατών σας.

Μία καλή τεχνική που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις είναι οι δυναμικές προσφορές προϊόντων (2+1, 3+1 κλπ).

Δυναμικές διαφημίσεις
Προσελκύστε υποψήφιους πελάτες με διαφημίσεις που εξατομικεύονται αυτόματα σε αυτούς

Τι μπορείτε να κάνετε με τις δυναμικές διαφημίσεις
1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ ( Τραβήξτε την προσοχή με εξατομικευμένες διαφημίσεις που παρουσιάζουν τα δεδομένα προφίλ του LinkedIn κάθε επαγγελματία, όπως φωτογραφία, όνομα εταιρείας, τίτλος εργασίας και πολλά άλλα.)

2. ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ( Ξεκινήστε γρήγορα καμπάνιες χρησιμοποιώντας αυτόματα και μεμονωμένα δυναμικές διαφημίσεις σε όλη την επιφάνεια εργασίας του LinkedIn.)

3. ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΑΣ ( Προσαρμόστε τις διαφημίσεις σας για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και να μετατρέψετε υποψήφιους πελάτες και να μετρήσετε και να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματά σας απευθείας στο Campaign Manager. )

Πώς να ξεκινήσετε με τις δυναμικές διαφημίσεις Επιλέξτε τον στόχο της καμπάνιας σας

Προσελκύστε το κοινό σας και δημιουργήστε σχέσεις με τους υποψήφιους πελάτες σας με εξατομικευμένες δυναμικές διαφημίσεις σε όλη την εμπειρία επιτραπέζιου υπολογιστή του LinkedIn. Χρησιμοποιήστε ένα από τα προκατασκευασμένα πρότυπά μας για να δημιουργήσετε τα δημιουργικά σας. Επειδή κάθε διαφήμιση συμπληρώνεται αυτόματα με τα δεδομένα προφίλ κάθε ατόμου, μπορείτε να κλιμακώσετε γρήγορα τις καμπάνιες σας.

Εκτελέστε δυναμικές διαφημίσεις για να αυξήσετε τα αποτελέσματα σε όλη τη διοχέτευση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις καμπάνιες δυναμικών διαφημίσεων για να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα, την αφοσίωση και τις μετατροπές.

Δημιουργήστε δυναμικές διαφημίσεις με βάση τον στόχο σας

Ευελιξία σημαίνει περισσότερους τρόπους για να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Όταν δημιουργείτε μια δυναμική διαφήμιση, έχετε πολλές μορφές για να επιλέξετε.

Για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, χρησιμοποιήστε διαφημίσεις ακολούθων για να προωθήσετε τη σελίδα σας στο LinkedIn για να αποκτήσετε απρόσκοπτα οπαδούς. Για να αυξήσετε τις μετατροπές, χρησιμοποιήστε διαφημίσεις στο επίκεντρο για να προβάλετε το προϊόν, την υπηρεσία, την εκδήλωση και πολλά άλλα, για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο ή τη σελίδα προορισμού σας. Για να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες, χρησιμοποιήστε διαφημίσεις περιεχομένου για να προβάλετε το κομμάτι του περιεχομένου σας για να συλλάβετε άμεσα δυνητικούς πελάτες κατά τη λήψη του.

Μετρήστε και βελτιστοποιήστε τα αποτελέσματά σας

Αποκτήστε πρόσβαση στις αναφορές απευθείας στο Campaign Manager για να αξιολογήσετε την απόδοση της καμπάνιας. Δοκιμάστε διαφορετικά δημιουργικά δυναμικής διαφήμισης – προβάλετε το λογότυπό σας, αλλάξτε ένα σχετικό εικονίδιο ή συμπεριλάβετε μια προσαρμοσμένη εικόνα φόντου για να προβάλετε ακόμη περισσότερο την επωνυμία σας.

Έχετε την ευελιξία να λάβετε την απόδοση επένδυσης (ROI) που θέλετε και μπορείτε να εγκαταστήσετε μια ετικέτα πληροφοριών στον ιστότοπό σας για να λάβετε δεδομένα μετατροπών χρησιμοποιώντας την Παρακολούθηση μετατροπών του LinkedIn .

Κοινή Χρήση της Ανάρτησης