Γιατί να επιλέξετε το WordPress για το site σας

Wordpress-why to use it for your business | webdesignstudio.gr

Γιατί να επιλέξετε το WordPress για το site σας

Αρχικά μπορεί να πιστεύετε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχετε μια ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας. Το σκεπτικό αυτό θα ήταν σωστό πριν μερικά χρόνια, στα σημερινά δεδομένα όμως είναι σχεδόν υποχρεωτικό, για να αναπτυχθεί πολύ περισσότερο η επιχείρηση σας και να γίνει ευρέως γνωστή.

Τι είναι το WordPress?
Το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου(command managment system-CMS),όπου βοηθάει στο να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας και να τη διαμορφώσετε στις ανάγκες σας,οργανώνοντας το περιεχόμενο αυτής.Το περιεχόμενο είναι όλα αυτά ου θα εμφανίζονται στο site όπως για παράδειγμα: το όνομα της επιχείρησής σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας, οι εικόνες.

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε το WordPress?

  • Το WordPress είναι ελεύθερο και δωρεάν λογισμικό. το οποίο το καθιστά ιδανικό για τις μικρότερες επιχειρήσεις  που έχουν μικρότερο προϋπολογισμό.Παρόλα αυτά όμως θα χρειαστεί να πληρώσετε το hosting της σελίδας σας και ίσως κάποιο θέμα(template) για να βελτιώσετε το τρόπο εμφάνισης , στη περίπτωση που δεν σας αρέσει κάποιο από τα διαθέσιμα δωρεάν που παρέχει το wordpress.
  • Έχει μεγάλη ευελιξία. Το WordPress  επιτρέπει  στους χρήστες να δημιουργήσουν, να τροποποιήσουν  και να διατάξουν το περιεχόμενο όπως επιθυμούν οι ίδιοι.
  • Είναι εύχρηστο. Η δημιουργία ενός site δεν είναι μόνο για τους προγραμματιστές, ο καθένας μπορεί πλέον εφόσον είναι πολύ εύκολο να μάθει κάποιος πως δουλεύει.Ένα άλλο προτέρημα  είναι πως εφόσον είναι ευρέως γνωστό, υπάρχει μια μεγάλη κοινότητα στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για τις όποιες απορίες υπάρξουν.
  • Υποστηρίζει πληθώρα από τύπους media. Στην ιστοσελίδα μπορείτε να προσθέσετε  από video και εικόνες, μέχρι αρχεία ήχου. Με αυτό το τρόπο μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε την ιστοσελίδα όπως έχετε φανταστεί χωρίς περιορισμούς.
  • Διαθέτει πολλά θέματα και plug in όπου μια μεγάλη λίστα απ’ αυτά είναι διαθέσιμα free. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη, μπορείτε να βρείτε τα αντίστοιχα θέματα και plug-ins  που σας ικανοποιούν.

Κοινή Χρήση της Ανάρτησης