Πως να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο Youtube

youtube

Πως να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο Youtube

Οι τρόποι να διαφημίσετε την επιχειρησή σας στο Youtube.

Πόσα βίντεο βλέπουμε τη μέρα στο youtube;
2 δισεκατομμύρια!

Η διαφήμιση στο YouTube  μπορεί να είναι το βίντεό σας που αναπαράγεται προτού ο χρήστης δει το βίντεο κάποιου άλλου ή εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης του YouTube για να το παρακολουθήσουν πλήρως οι χρήστες.

Υπάρχουν 6 τύποι διαφημίσεων:

1.TrueView ads

Οι διαφημίσεις TrueView δίνουν στους θεατές τον μεγαλύτερο έλεγχο στις διαφημίσεις που βλέπουν. Eίναι εξαιρετικές και για επιχειρήσεις.Οι διαφημιστές πληρώνουν για διαφημίσεις TrueView μόνο όταν οι χρήστες παρακολουθούν για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα, παρακολουθούν ολόκληρο σύντομο βίντεο ή αλληλεπιδρούν με μια διαφήμιση με κάποιο τρόπο, όπως το κλικ σε μια παρότρυνση για δράση.

2.Non-skippable instream ads

Eίναι ουσιαστικά οι ίδιες με τις διαφημίσεις TrueView , μόνο που οι θεατές δεν μπορούν να τις παραβλέψουν.

3.Bumper instream ads

Είναι διαθέσιμος τύπος στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ. Αυτές οι διαφημίσεις βίντεο χωρίς δυνατότητα παράβλεψης αναπαράγονται πριν από το επιλεγμένο βίντεο του θεατή και πρέπει να διαρκούν λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα.

4.Sponsored card ads

Εμφανίζονται στα βίντεο ως μικρά αναδυόμενα παράθυρα παρότρυνσης

5.Overlay ads

Αυτές είναι διαφημίσεις banner που εμφανίζονται στο κάτω μέρος των βίντεο.

6.Display ads

Οι διαφημίσεις προβολής είναι μια άλλη απλή μορφή διαφήμισης YouTube. Αυτές οι διαφημίσεις κυκλοφορούν εδώ και καιρό και εμφανίζονται στη δεξιά πλαϊνή γραμμή πάνω από τη λίστα προτεινόμενων βίντεο.

Ανάλογα με τις προσδοκίες σας, ο τρόπος με τον οποίο διαφημίζεστε στο YouTube θα διαφέρει. Η διαφήμιση στο YouTube μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, να επηρεάσει την απόφαση αγοράς ή να αυξήσει τις πωλήσεις.

Κοινή Χρήση της Ανάρτησης