Αναβάθμιση πλατφόρμας WordPress/WooCommerce

wordpress

Αναβάθμιση πλατφόρμας WordPress/WooCommerce

Γιατί πρέπει να ενημερώσετε το WordPress

Το WordPress είναι η πιο δημοφιλής διαχείριση περιεχομένου στον κόσμο, τροφοδοτώντας περισσότερο από το ένα τρίτο όλων των ιστότοπων. Η πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα καθιστά εύκολη και πρακτική τη δημιουργία συναρπαστικών, λειτουργικών ιστοσελίδων.

Ο ανοιχτός κώδικας αναφέρεται σε λογισμικό στο οποίο ο αρχικός πηγαίος κώδικας διατίθεται ελεύθερα και μπορεί να διανεμηθεί. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές οπουδήποτε μπορούν να συνεισφέρουν στο WordPress μέσω της χρήσης προσθηκών, που αυξάνουν τη λειτουργικότητα και την απόδοση. Ως πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα, το WordPress πρέπει να ενημερωθεί καθώς εμφανίζονται νέες δυνατότητες και εντοπίζονται τρωτά σημεία ασφαλείας. Όταν η πλατφόρμα ενημερώνεται, οι προγραμματιστές εκδίδουν αναβαθμίσεις και για προσθήκες.

How to Update WordPress: The Essential Guide

Οι ενημερώσεις μπορούν να περιλαμβάνουν νέες δυνατότητες και λειτουργίες

Όταν το λογισμικό ενημερώνεται, περιλαμβάνει συχνά νέες δυνατότητες. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι συνετό να ελέγξετε τα αρχεία καταγραφής αλλαγών για να δείτε τι έχει αλλάξει με την προσθήκη – προστέθηκε, αφαιρέθηκε ή τροποποιήθηκε με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό ισχύει τόσο για το ίδιο το WordPress όσο και για τα πρόσθετα.

Ίσως σε ένα από τα αγαπημένα σας πρόσθετα λείπει ένα χαρακτηριστικό που θα το έκανε απολύτως τέλειο στα μάτια σας. ενημερώνοντας τακτικά την προσθήκη, οι προγραμματιστές ενδέχεται να προσθέσουν αυτό το χαρακτηριστικό που λείπει.

Οι βασικές ενημερώσεις του WordPress συνήθως βελτιώνουν τη συνολική απόδοση

Καθώς το λογισμικό αλλάζει συνεχώς, οι προγραμματιστές θα βρουν τρόπους να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο το WordPress ή τα πρόσθετα θα λειτουργούν σε επίπεδο απόδοσης. Με την ενημέρωση του WordPress και των προσθηκών, θα κερδίσετε γενικά μια ώθηση απόδοσης , που σημαίνει ότι θα κατεβάσει ταχύτερα και θα βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Μερικές φορές το WordPress πρέπει να είναι σε μια συγκεκριμένη έκδοση για να συνεργαστεί με ορισμένα πρόσθετα

Επειδή το λογισμικό αλλάζει συνεχώς, μερικές φορές τα πρόσθετα δεν λειτουργούν με παλαιότερες εκδόσεις του WordPress. Υπάρχουν λύσεις, όπως επαναφορά ή μη ενημέρωση, αλλά αυτό θα επηρεάσει την ασφάλεια του ιστότοπού σας και γενικά δεν συνιστάται.

Όταν ένα πρόσθετο ενημερώνεται, οι διενέξεις προσθηκών μπορούν να διορθωθούν

Περιστασιακά, μπορεί να αντιμετωπίσετε διένεξη προσθηκών, η οποία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη λανθασμένη ή καθόλου φόρτωση του ιστότοπου. Συνήθως, όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, οι προγραμματιστές θα ειδοποιούνται και θα προσπαθήσουν να το διορθώσουν στην επόμενη ενημέρωση.

Ωστόσο, τα προβλήματα του ιστότοπου μπορεί να οφείλονται απλώς στο σύνολο των προσθηκών που έχετε εγκαταστήσει. Μερικές φορές τα πρόσθετα δεν παίζουν καλά μαζί, γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε έρευνα πριν την εγκατάσταση.

How to Add Subpage in WordPress- Step-by-Step Guide in 2022

Με την ενημέρωση του πυρήνα και των προσθηκών του WordPress, προσθέτετε αμέσως ένα επίπεδο ασφάλειας

Τα τρωτά σημεία και οι εκμεταλλεύσεις μπορούν να βρεθούν στον πυρήνα του WordPress και στις προσθήκες, επομένως είναι καλύτερο να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό στις περισσότερες περιπτώσεις. Εάν τα τρωτά σημεία και οι εκμεταλλεύσεις παραμείνουν ανοιχτές, οι ιστότοποι του WordPress μπορούν να παραβιαστούν από εξωτερικές πηγές.

Γιατί πρέπει να ενημερώσετε το WooCommerce

Το WooCommerce είναι μια πολύ δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας την προσθήκη WooCommerce , μπορείτε να μετατρέψετε έναν βασικό ιστότοπο του WordPress σε ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα .

Αρχική σελίδα WooCommerce

Ακολουθούν μερικά στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό μας,

  • Το WooCommerce είναι το πιο δημοφιλές πρόσθετο σε ολόκληρο το διαδίκτυο, με κατανομή χρήσης 68%.
  • 4.414.537 ζωντανοί ιστότοποι χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή το WooCommerce
  • Το 93,7% όλων των ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress χρησιμοποιούν την προσθήκη WooCommerce

Η ομάδα πίσω από το WooCommerce εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση της προσθήκης. Για να διασφαλιστεί η καλύτερη λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, συνεχίζουν να προσθέτουν νέες δυνατότητες, να διορθώνουν σφάλματα και να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι βελτιώνουν συνεχώς τη συνολική ασφάλεια της πλατφόρμας.

Αυτές οι νέες δυνατότητες παρέχονται στους κατόχους καταστημάτων WooCommerce με τη μορφή περιοδικών ενημερώσεων.

Με κάθε ενημέρωση, ο ιστότοπός σας βελτιώνεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και θα είχατε εγκατεστημένη την πιο ασφαλή έκδοση του WooCommerce. Πολύ περισσότερος λόγος για να εκτελείτε κάθε ενημέρωση μόλις είναι διαθέσιμη.

Αλλά απαιτείται πραγματικά η ενημέρωση του WooCommerce; Πώς θα βοηθήσει;

Ας συζητήσουμε μερικούς λόγους που θα σας έπειθαν να ενημερώσετε το WooCommerce.

1. Ασφάλεια

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να ενημερώσετε το WooCommerce είναι η ασφάλεια του καταστήματός σας. Η καθυστέρηση ή η αναβολή της διαδικασίας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα θα μπορούσε να θέσει το κατάστημά σας σε κίνδυνο.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το 93,7% όλων των ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress χρησιμοποιούν WooCommerce. Λαμβάνοντας υπόψη τη δημοτικότητά του, το WordPress και το WooCommerce είναι πρωταρχικοί στόχοι για χάκερ και κλέφτες δεδομένων.

Εάν αναφερθεί μια ευπάθεια ασφαλείας, η βασική ομάδα του WooCommerce εργάζεται για τη διόρθωση του προβλήματος. Στη συνέχεια, κυκλοφορούν μια νέα ενημερωμένη έκδοση που επιλύει το πρόβλημα και δηλώνει δημόσια τι έχει διορθωθεί.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση του WooCommerce, χρησιμοποιείτε εκδόσεις με γνωστά τρωτά σημεία ασφαλείας και μπορεί να γίνετε θύμα επίθεσης.

Οι χάκερ μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν όχι μόνο το WooCommerce, αλλά το λογισμικό, τα θέματα και τα πρόσθετα του WordPress. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι ενημερωμένα.

Δείτε τα 10 καλύτερα πρόσθετα ασφαλείας WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

2. Λειτουργικότητα

Με κάθε σημαντική κυκλοφορία του WooCommerce έρχονται νέες δυνατότητες και ενημερώσεις.

Για παράδειγμα, μία από τις βελτιώσεις που περιλαμβάνονται στην ενημέρωση WooCommerce 5.0 ήταν η δημιουργία πρόσθετων αδειών λήψης για απλά πρϊόντα με δυνατότητα λήψης .

Ομοίως, ορισμένες από τις βελτιώσεις στις προηγούμενες εκδόσεις του WooCommerce, π.χ. η ενημέρωση 4.9, περιελάμβαναν την αποφυγή μη υποστηριζόμενων ενημερώσεων που βασίζονται στην έκδοση PHP. Στην ενημέρωση 4.8, το WooCommerce πρόσθεσε υποστήριξη για το θέμα Twenty Twenty-One WordPress.

Εκτός από τις λίγες βελτιώσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω, υπήρχαν αρκετές διορθώσεις, τροποποιήσεις και εξελίξεις.

Η έκδοση WooCommerce 5.0 έλυσε επίσης ζητήματα τοπικής προσαρμογής, όπως η συμπερίληψη πολιτειών για τη Δομινικανή Δημοκρατία, ενημέρωσε το όνομα της πολιτείας της Ινδίας «Orissa» σε «Odisha», διόρθωσε το όνομα για μια πολιτεία στη Γουατεμάλα και μερικές άλλες διορθώσεις.

Λοιπόν, θα θέλατε να χάσετε μια ενημέρωση; Εάν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του WooCommerce, η εμπειρία του καταστήματός σας θα είναι διαφορετική από κάποιον που χρησιμοποιεί την ενημερωμένη έκδοση.

3.Ταχύτητα

Η ομάδα του WooCommerce κάνει συνεχώς την πλατφόρμα της καλύτερη και ταχύτερη. Οι νέες εκδόσεις μπορούν συχνά να φέρουν βελτιώσεις στην απόδοση.

Ακολουθεί μια λίστα με βελτιώσεις σε ορισμένες από τις προηγούμενες εκδόσεις του WooCommerce.

  • Βελτιώθηκε η ταχύτητα του πίνακα ελέγχου διαχειριστή (έκδοση 3.7)
  • Βελτιωμένη ταχύτητα της παραλλαγής στη λειτουργία αναζήτησης (έκδοση 3.6)
  • Βελτιώθηκε η ταχύτητα κατά τη λήψη λήψεων για πελάτες (έκδοση 3.6)
  • Προστέθηκε ένας όρος ορατότητας για προϊόντα εκτός αποθέματος για την επιτάχυνση αυτών των ερωτημάτων (έκδοση 3.0)
  • Βελτιωμένη αναζήτηση για παραγγελίες (έκδοση 2.13)
  • Βελτιώσεις ταχύτητας σε διάφορα σημεία (έκδοση 2.13)

Λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτητα και την απόδοση σημαντικό παράγοντα στο SEO , πρέπει να διατηρείτε το κατάστημά σας WooCommerce ενημερωμένο.

4.Διορθώσεις σφαλμάτων

«Το να κάνεις λάθος είναι ανθρώπινο, αλλά για να μπερδέψεις πραγματικά τα πράγματα, χρειάζεσαι υπολογιστή…» Ένα απόσπασμα που είδαμε στο διαδίκτυο!

ΕΝΤΑΞΕΙ. Σε μια πιο σοβαρή σημείωση, παρά τις διάφορες διαδικασίες δοκιμών που πραγματοποιούνται σε μια έκδοση, ένα ή δύο σφάλματα μπορεί να γλιστρήσουν μέσα από τις ρωγμές. Γι’ αυτό έχετε μικρές εκδόσεις WooCommerce.

Για παράδειγμα, μετά την έκδοση 1.8.0 του διαχειριστή του WooCommerce, έβγαλαν μια μικρή έκδοση, την 1.8.1, η οποία διόρθωσε το σφάλμα απόρριψης του σνακ μπαρ.

Και πάλι, αυτό επαναλαμβάνει το σημείο ότι πρέπει να ενημερώσετε το πρόσθετο WooCommerce καθώς και όταν διατίθεται μια έκδοση.

 

Κοινή Χρήση της Ανάρτησης