Βελτιστοποίηση ταχύτητας σελίδας

speed pptimize

Βελτιστοποίηση ταχύτητας σελίδας

Η ταχύτητα σελίδας είναι μια μέτρηση του πόσο γρήγορα φορτώνεται το περιεχόμενο στη σελίδα σας.

Η Google έχει υποδείξει ότι η ταχύτητα του ιστότοπου (και ως αποτέλεσμα, η ταχύτητα της σελίδας) είναι ένας από τους παράγοντες που χρησιμοποιεί ο αλγόριθμός της για την κατάταξη σελίδων. Και η έρευνα έχει δείξει ότι η Google μπορεί να μετράει συγκεκριμένα τον χρόνο για το πρώτο byte όπως όταν λαμβάνει υπόψη την ταχύτητα σελίδας. Επιπλέον, μια αργή ταχύτητα σελίδας σημαίνει ότι οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να ανιχνεύουν λιγότερες σελίδες χρησιμοποιώντας τον προϋπολογισμό ανίχνευσης που τους έχει διατεθεί.

Η ταχύτητα σελίδας είναι επίσης σημαντική για την εμπειρία του χρήστη. Οι σελίδες με μεγαλύτερο χρόνο φόρτωσης τείνουν να έχουν υψηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης και χαμηλότερο μέσο χρόνο περιήγησης στη σελίδα.

6+ χρόνια εμπειρίας βελτιστοποίησης ταχύτητας WordPress & προσαρμογών σε επίπεδο διακομιστή – Επικοινωνήστε μαζί μου πριν παραγγείλετε τη συναυλία .

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Αποτελέσματα

Θα επιταχύνω και θα βελτιστοποιήσω τον ιστότοπο WordPress για μια εξαιρετική βαθμολογία στο Εργαλείο ταχύτητας σελίδας τόσο σε κινητά όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές .

Η Google λαμβάνει υπόψη τον Χρόνο φόρτωσης ιστότοπου, τη βαθμολογία ταχύτητας σελίδας για την κατάταξη . Πρόσφατα, η Google ανακοίνωσε ότι οι αργοί ιστότοποι θα τιμωρούνται κατά την αναζήτηση. Google PageSpeed, Οφέλη υπηρεσίας Gtmetrix.

1. Αυξήστε τις κατατάξεις Search Engine του ιστότοπού σας.
2. Βελτιωμένη απόδοση διακομιστή για συμβάντα υψηλής επισκεψιμότητας.
3. Βελτιστοποιημένο CSS και JS για γρήγορη απόδοση σελίδας.
4. AMP ( Accelerated Mobile Pages ) για να κάνετε τις σελίδες σας για κινητές συσκευές αστραπιαίες.
5. Περισσότερο από 70% εξοικονόμηση εύρους ζώνης με Gzip, Minification, Cache κ.λπ.
6. Λάβετε περισσότερες μετατροπές και έσοδα με έναν ιστότοπο φόρτωσης ταχύτητας πυραύλων. Βελτιστοποίηση ταχύτητας WordPress χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργικότητα ή ο σχεδιασμός του ιστότοπού σας WP. Εξαλείψτε τον αποκλεισμό απόδοσης JS και CSS σε περιεχόμενο στο πάνω μέρος, Αξιοποιήστε την προσωρινή αποθήκευση του προγράμματος περιήγησης, Ενεργοποίηση συμπίεσης, Ελαχιστοποίηση JavaScript.

9 γρήγοροι τρόποι για να βελτιώσετε την ταχύτητα φόρτωσης σελίδας

1. Επιλέξτε μια λύση φιλοξενίας βελτιστοποιημένης απόδοσης (Ένα από τα χειρότερα λάθη που μπορείτε να κάνετε είναι να συμβιβαστείτε με μέτρια φιλοξενία προκειμένου να έχετε χαμηλότερο μηνιαίο επιτόκιο.)
2. Συμπιέστε και βελτιστοποιήστε τις εικόνες σας. (Οι εικόνες συμβάλλουν στη βελτίωση της εμφάνισης των ιστοσελίδων σας και στην αύξηση της ποιότητας του περιεχομένου σας. Ωστόσο, οι μεγάλες εικόνες μπορούν επίσης να καθυστερήσουν τους χρόνους φόρτωσης.)
3. Μειώστε τις ανακατευθύνσεις σας. (Οι πάρα πολλές ανακατευθύνσεις στον ιστότοπό σας μπορούν πραγματικά να βλάψουν τους χρόνους φόρτωσης. Κάθε φορά που μια σελίδα ανακατευθύνεται κάπου αλλού , παρατείνει τη διαδικασία αιτήματος και απόκρισης HTTP.)
4. Αποθηκεύστε προσωρινά τις ιστοσελίδες σας. (Η προσωρινή αποθήκευση είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να επιταχύνετε τις ιστοσελίδες σας. Η προσωρινή αποθήκευση αποθηκεύει αντίγραφα των αρχείων του ιστότοπού σας, ελαχιστοποιώντας την εργασία που χρειάζεται ο διακομιστής για τη δημιουργία και την προβολή μιας ιστοσελίδας στο πρόγραμμα περιήγησης ενός επισκέπτη.)
5. Ενεργοποιήστε την προσωρινή αποθήκευση του προγράμματος περιήγησης.( Η προσωρινή αποθήκευση μέσω προγράμματος περιήγησης είναι μια άλλη μορφή προσωρινής αποθήκευσης που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να βελτιώσετε τις ταχύτητες φόρτωσης σελίδων.)
6. Χρησιμοποιήστε ασύγχρονη και αναβάλετε τη φόρτωση για τα αρχεία CSS και JavaScript.( Ο ιστότοπός σας αποτελείται από αρχεία CSS και JavaScript. Αυτά τα σενάρια μπορούν να φορτωθούν είτε συγχρονισμένα είτε ασύγχρονα. Σύγχρονα σημαίνει ότι τα αρχεία φορτώνονται ένα κάθε φορά, με τη σειρά που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα σας. Αντίθετα, η ασύγχρονη φόρτωση επιτρέπει τη φόρτωση πολλών αρχείων ταυτόχρονα, γεγονός που μπορεί να επιταχύνει την απόδοση της σελίδας. Η ρύθμιση αυτή περιλαμβάνει την εξάλειψη των πόρων αποκλεισμού απόδοσης .)
7. Ελαχιστοποιήστε τα CSS, JavaScript και HTML. (Η βελτιστοποίηση του τρόπου με τον οποίο φορτώνονται τα αρχεία σας μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης της σελίδας. Ομοίως, μπορεί να ελαχιστοποιηθεί ο κώδικας CSS, JavaScript και HTML . Αυτό σημαίνει αφαίρεση περιττών διαστημάτων, χαρακτήρων, σχολίων και άλλων περιττών στοιχείων για μείωση του μεγέθους των αρχείων.)
8. Αξιοποιήστε ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN).( Το Δίκτυο Παράδοσης Περιεχομένου (CDN) , που αναφέρεται επίσης ως «δίκτυο διανομής περιεχομένου», είναι ένα δίκτυο διακομιστών που μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης της σελίδας. Αυτό το κάνει φιλοξενώντας και παραδίδοντας αντίγραφα του στατικού περιεχομένου του ιστότοπού σας από διακομιστές που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.)
9. Καταργήστε τα περιττά πρόσθετα.( Δεν δημιουργούνται όλα τα πρόσθετα ίσα. Η ύπαρξη πάρα πολλών προσθηκών στον ιστότοπό σας μπορεί να προκαλέσει περιττή διόγκωση που τον επιβραδύνει.Επιπλέον, οι προσθήκες που είναι ξεπερασμένες ή δεν συντηρούνται καλά μπορεί να αποτελέσουν απειλή για την ασφάλεια και ακόμη και να εισάγουν ζητήματα συμβατότητας που παρεμποδίζουν την απόδοση.)

 

 

Κοινή Χρήση της Ανάρτησης