Ε-Λιανικό. Απόκτησε το δικό σας e-shop με επιδότηση ΕΣΠΑ έως και 5000€

Ε-Λιανικό. Απόκτησε το δικό σας e-shop με επιδότηση ΕΣΠΑ έως και 5000€

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης ΕΣΠΑ e-lianiko για την κατασκευή e-shop, που προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία ψηφιακής ανάπτυξης σε επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, σε δύο κύκλους.

Το ποσό της επιδότησης ανέρχεται έως τα 5.000€ και δίνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιανικού εμπορίου. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τις 9/7/21 -29/9/2021 , στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων. Από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ένταξης, θα μεσολαβεί ένα διάστημα έως και 6 μηνών, για την ολοκλήρωση της κατασκευής του e-shop.

Στην εταιρεία μας Web Design Studio γνωρίζουμε τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και σας παρέχουμε:

ΔΩΡΕΑΝ καταχώρηση της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πρόγραμμα

Μετά την επιτυχής αποδοχή της συμμετοχή σας στο πρόγραμμα:

  • Επικοινωνούμε, συνεργαζόμαστε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το δικό σας e-shop, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και με οδηγό τη σημαντική εμπειρία μας σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου και marketing.
  • Καθοδηγούμε σε όλη τη διαδικασία του ΕΣΠΑ, από την υποβολή του φακέλου έως και την εκταμίευση του ποσού της επιχορήγησης.
  • Καταθέτουμε τον φάκελο του προγράμματος για επιδότηση των 5000€
  • Διευκολύνουμε απόλυτα σε θέματα αποπληρωμής και εξόφλησης του τελικού ποσού
  • Εκπαιδεύουμε έτσι ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε το e-shop σας ακόμα και μόνος/η σας.
  • Παρέχουμε διαρκή υποστήριξη, για την προώθηση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας και την επιτυχία στις πωλήσεις σας.

Αξιοποιήστε κι εσείς την ευκαιρία που σας δίνετε από το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο internet,να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας όπου κι αν βρίσκονται, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Την τρέχουσα περίοδο έχει ξεκινήσει ο Β’κύκλος αιτήσεων όπου αναλαμβάνουμε την υλοποίησή της σε τεχνική υποστήριξη και κατασκευή.

Κοινή Χρήση της Ανάρτησης